|

همه ایرانی‌تبارهای پیروز در انتخابات آمریکا

شرق: سه نفر از 117 نماینده زن در دو مجلس آمریکا ایرانی‌تبار هستند. در شرایطی که آمارها حاکی از افزایش 10درصدی زنان است، نام چهار خانم ایرانی‌تبار نیز در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به چشم می‌خورد؛ آنا اسکمانی، آنا کپلن، زهرا کرینشک، سم همدانی و نیکی معتضدی. اسکمانی، جوان ایرانی‌تباری است که توانسته از ایالت فلوریدا به مجلس ایالتی راه یابد.
او در انتخابات نیز روی هویت ایرانی-آمریکایی خود تأکید می‌کرد. آنا کپلن، ایرانی‌تبار دیگری است که در ایالت نیویورک توانست با شکست رقیب جمهوری‌خواه خود به سنای ایالتی نیویورک راه پیدا کند. در ایالت جورجیای آمریکا نیز زهرا کرینشک (شیخ‌الاسلام) دادستان سابق و عضو سابق ارتش آمریکا کرسی منطقه ۴۸ سنای ایالتی را از آن خود کرد.
ایرانی‌تبار دیگري به نام سم همدانی نیز کرسی قضاوت خود در منطقه بخشداری ویک‌کانتی را تمدید کرد. همدانی پیش‌تر نیز در دفتر جو بایدن معاون سابق ریاست‌جمهوری آمریکا فعالیت داشته است. در فهرست انتخابات نام یک ایرانی‌تبار دیگر نیز به چشم می‌خورد؛ در شهر Lake Forest ایالت کالیفرنیا بانوی جوان ایرانی-آمریکایی به نام نیکی معتضدی که فقط سه سال است در آن منطقه زندگی می‌کند و تاکنون سابقه فعالیت سیاسی نداشته، با شکست رقیب خود توانسته کرسی منطقه دو شهرداری را از آن خود کند. به نوشته انصاف‌نیوز چند هفته قبل از انتخابات، رقیب معتضدی با انتشار عکس‌های نیمه‌برهنه و دروغ‌پراکنی تبلیغاتی سعی در تخریب او داشت. در ادامه زندگی‌نامه و سوابق سیاسی ایرانی‌تبارهای پیروز در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا را که توسط روح‌الله نخعی ترجمه و تنظیم شده است، می‌خوانید:
آنا اسکمانی
آنا اسکمانی، ۲۷ ساله، فرزند پدر و مادری ایرانی است و به روایت وب‌سایت شخصی‌اش در ایالت فلوریدا در اورلاندو به دنیا آمده است.اسکمانی برای کسب کرسی منطقه ۴۷ مجلس نمایندگان ایالتی فلوریدا، کاندیدای حزب دموکرات شد و در ماه آگوست (مرداد)، با پیروزی بدون رقیب در انتخابات اولیه حزب برای این کرسی، نامزدی دموکرات‌ها برای انتخابات اصلی را کسب کرد. کرسی این منطقه در اختیار مایک میلر از حزب جمهوری‌خواه بود که از سال ۲۰۱۴ در این کرسی بود، اما این دوره برای شرکت در انتخابات مجلس نمایندگان کشور نامزد حزب جمهوری‌خواه شده بود و البته آن رقابت را به یک دموکرات باخت. اسکمانی برای گرفتن این کرسی، با استاکتن ریوز از حزب جمهوری‌خواه رقابت کرد و توانست با کسب ۵۷.۳ درصد آرا و فاصله ۱۴.۷ درصدی، او را شکست دهد. حزب جمهوری‌خواه توانست در این انتخابات، اکثریت خود را در این مجلس حفظ کند.آنا اسکمانی که مانند خواهر و برادرش در مدارس دولتی تحصیل کرد و در دانشگاه UCF، دانشگاه ایالتی فلوریدا تحصیلات خود را ادامه داد. او در دوران مدرسه نیز مشغول کارهایی مثل جمع‌آوری طومار برای اتفاقات مدرسه بود و در دوران دانشجویی هم از فعالان حزب دموکرات در دانشگاه و عضو سازمان دانشجویی ایرانیان در این ایالت بود. او در کارزاری برای حفظ پخش شبکه عمومی PBS در منطقه اورلاندو نیز فعال بود.
اسکمانی دو لیسانس در رشته‌های علوم سیاسی و مطالعات زنان در UCF گرفت و سپس در همین دانشگاه به تحصیلات عالیه ادامه داد و در ۲۰۱۵، مدرک فوق لیسانس در دو رشته مدیریت مردم‌نهاد و مدیریت دولتی را کسب کرد و گواهی‌نامه‌ای هم در مطالعات جنسیتی کسب کرد. او همچنان در این دانشگاه در رشته روابط عمومی مشغول تحصیل در مقطع دکتراست و در آنجا نیز تدریس می‌کند. او از مدیران سازمان
Planned Parenthood در این ایالت نیز هست. این سازمان در آمریکا، در زمینه رسیدگی و خدمات در حوزه بهداشت و درمان جنسی به زنان فعالیت می‌کند که البته معروف‌ترین این خدمات در عرصه، سقط جنین است، به همین دلیل Planned Parenthood از سازمان‌هایی است که با مخالفت‌ها و حملات سیاست‌مداران و هواداران حزب جمهوری‌خواه مواجه می‌شود.اسکمانی بابت فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی‌اش جوایزی نیز دریافت کرده و در سال ۲۰۱۵ در فهرست صد شخصیت تأثیرگذار در حکومت، سیاست و فرهنگ به انتخاب مجله Orlando Sentinel حضور داشته است. در سال ۲۰۱۶ دانشگاه UCF نام او در میان «۳۰ شخصیت زیر ۳۰‌ سال» که فهرستی از تحصیل‌کرده‌های سابق این دانشگاه با فعالیت‌های اجتماعی بود، ذکر کرد.مواضع سیاسی اسکمانی، به مواضع سیاسی جناح «پیشرو» در حزب دموکرات نزدیک است. او طرفدار دسترسی آسان به تحصیلات، دسترسی آسان به خدمات درمانی به‌عنوان حق هر فرد، حفاظت از محیط زیست و افزایش کنترل اسلحه است.
آنا کپلن
آنا کپلن که با نام آنا مناهمی در تبریز متولد شده بود، بزرگ‌شده تهران و از یهودیان ایران بوده است که حدود چهار دهه پیش به‌تنهایی در ۱۳سالگی به‌عنوان پناه‌جوی کودک به آمریکا رفت. او ابتدا نزد خانواده‌ای در شیکاگو بزرگ شد و آنجا انگلیسی آموخت و دوران مدرسه را تمام کرد. یک سال بعد، خانواده او نیز به آمریکا مهاجرت کردند و با آنا در کویینزِ نیویورک ساکن شدند. کپلن در سال ۲۰۱۶ برای کسب کرسی منطقه سه در مجلس نمایندگان ایالت نیویورک، کاندیدای حزب دموکرات شد، اما در انتخابات اولیه از میان پنج کاندیدا، چهارم شد تا تام سوزی نامزد این حزب نهایتا پیروز انتخابات شود.
در سال ۲۰۱۸ او برای کرسی سنای ایالتی در منطقه هفت کاندیدای حزب دموکرات شد و بدون رقیب، نامزدی حزب دموكرات را کسب کرد. او هم‌زمان نامزد احزاب «خانواده‌های کارگر» و «برابری زنان» نیز بود.در انتخابات این دوره، کپلن با الین فیلیپس جمهوری‌خواه رقابت می‌کرد که صاحب این کرسی بود. کپلن توانست با ۵۴.۶ درصد آرا و فاصله‌ای ۹.۳ درصدی، این کرسی سنای ایالتی را از این نامزد جمهوری‌خواه بگیرد. حزب جمهوری‌خواه، برتری ۳۲ به ۳۱ نسبت به حزب دموكرات در این مجلس را از دست داد و ۳۱ به ۳۲ عقب افتاد، اما هشت نامزد احزاب دیگر که با جمهوری‌خواهان همراهی می‌کنند باعث می‌شوند، کنترل و اکثریت این مجلس همچنان در اختیار آنان باقی بماند.
کپلن، در کالج زنان استرن از دانشگاه یشوا و سپس در دانشکده حقوق بنیامین کاردوزو تحصیل کرد. او در سال ۱۹۹۵ شهروندی ایالات متحده را گرفت. او در فعالیت‌های محلی شرکت می‌کرد و در شوراهای محلی نیز نمایندگی مردم را کسب کرده بود. پیش از این انتخابات او از سال ۲۰۱۱ در منطقه لانگ‌آیلندِ نیویورک، عضو شورای شهر بود و در همین جایگاه نیز در نیویورک، عنوان «اولین ایرانی‌آمریکایی» را با خود داشت. او در سال ۲۰۱۵ نیز در انتخابات کرسی خود را حفظ کرد.کپلن که در همان سال ۲۰۱۶، ظهور ترامپ و ادبیات ضدمهاجرانش را از انگیزه‌های ورود جدی‌ترش به صحنه سیاسی عنوان کرده بود، بابت یهودی‌بودنش نیز هدف حملاتی در فضای مجازی از سوی برخی هواداران ترامپ واقع شده بود. در مواضع سیاسی‌، کپلن مخالف توافق هسته‌ای ایران بوده، خواستار افزایش محدودیت‌ها در قوانین اسلحه است و حفظ و تقویت رابطه با اسرائیل و توجه به حقوق شهروندان کهن‌سال نیز در برنامه‌های او بوده است. کپلن همچنین حمایت «فهرست امیلی» را با خود داشت که از نامزدی‌های زنان در صحنه سیاسی آمریکا حمایت و در مسائل مالی و تبلیغاتی به آنها کمک می‌کند.
زهرا کرینشک
زهرا کرینشک، متولد چتنوگای تنسی و بزرگ‌شده لاورنسویل در ایالت جورجیا است. او بزرگ‌ترین خواهر پنج فرزند خانواده‌ای فقیر بوده که با استفاده از امکانات خدمات اجتماعی زندگی می‌کرده‌اند. کرینشک از نظامیان سابقی است که در این دوره انتخابات شرکت کردند و پیروز شدند. او در فاصله سال‌های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۴، خلبان و مدرس نیروی هوایی آمریکا بوده است و در جنگ عراق و کویت، به‌عنوان خلبان در عملیات طوفان صحرا در سال 1991 حاضر بوده است. کرینشک بابت دوران خدمات نظامی خود، مدال‌هایی هم دریافت کرده است. او در دانشکده حقوق اموری در جورجیا، حقوق خوانده است. در بخش خصوصی او چندین سال سابقه کار حقوقی دارد اما در بخش دولتی او حدود یک سال کارمند دادگاه در ایالت خودش بود و سپس از ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۳ به‌عنوان مشاور حقوقی فرماندار فعالیت کرد. کرینشک برای کرسی حزب دموکرات در منطقه ۴۸ سنای ایالتی کاندیدا شد و بدون رقیب، نامزدی این حزب را کسب کرد. این کرسی پیش از این دوره انتخابات در اختیار دیوید شیفر جمهوری‌خواه بود که برای شرکت در انتخابات معاون فرماندار، کرسی خود را ترک کرد و در انتخابات اولیه شکست خورد. در انتخابات عمومی، او در مقابل مت ریوز جمهوری‌خواه قرار گرفت و توانست با ۵۳.۳ درصد آرا و فاصله ۶.۶ درصد، او را شکست دهد و به سنای ایالتی راه پیدا کند.
سم همداني
سم همداني نه براي کسب آرا که براي حفظ عنوان خود در جایگاه قاضي منطقه ويک کانتي در ايالت کاروليناي شمالي در انتخابات حاضر شد. سيستم قضائي آمريکا، بخشي از مقامات ساختار قضائي را به رأي مردم مي‌گذارد و مردم از روي احکام و پرونده‌هاي سابق افراد در سمت‌هاي دادستان و قضاوت و نيز البته بر اساس کارزار انتخاباتي، تصميم مي‌گيرند که افراد را انتخاب کنند. قاضي همداني دو ماه پيش‌تر از سوی روي کوپر، فرماندار کاروليناي شمالي، به اين سمت منصوب شد. باز در سيستم ايالتي آمريکا، پس از خالي‌شدن سمت‌هايي که بايد با انتخابات پر شوند، تا نخستین فرصت انتخاباتي، فردي از سوی فرماندار براي نشستن بر آن کرسي انتخاب مي‌شود، چنانکه پس از فوت جان مک‌کين، فرماندار آريزونا، داگ دوسي، سناتور بازنشسته سابق همين ايالت، جان کيل را براي جانشيني موقت او تا انتخابات بعدي منصوب کرد. وب‌سايت «زنان دموكرات ويک کانتي» مي‌نويسد او از سوی روي کوپر از ميان ۲۰ گزينه انتخاب شده است.
سم همداني که پيش از اين عنوان، يک‌‌سال‌و‌نيم سابقه قضاوت دارد، بعد از طي مدت دو ماه براي حفظ کرسي خود نامزد شد و با توجه به اينکه همين دو ماه پيش از بين ۲۰ رقيب انتخاب شده بود، اين‌بار بدون اينکه رقيبي داشته باشد، پيروز انتخابات نيز شد تا در سمت خود ابقا شود.همداني متولد تهران است، اما در دوران نوزادي به‌صورت خانوادگي به ايالات متحده مهاجرت کرده و در وينستون‌سيلم کاروليناي شمالي بزرگ شده است. او در دانشگاه کاروليناي شمالي تحصيلات حقوق خود را طي کرده است. او پيش از اين در دادستاني کاروليناي شمالي سابقه کار دارد و دوراني را هم به عنوان وکيل تسخيري در خدمت سيستم قضائي ايالت بوده است.همداني هم مثل ديگر زنان اين فهرست، به حزب دموكرات نزديک‌تر است، چون در سابقه کاري خود، مدتي را هم در دفتر سناتور جو بايدن دموكرات از دلور گذرانده که بعدها معاون اول رئيس‌جمهور اوباما شد.او در دوران تحصيل، در پروژه‌اي براي رسيدگي به مسئله خشونت خانگي فعاليت داشت و به قربانيان اين مسئله کمک حقوقي مي‌رساند. او همچنين در نزديک به هزارو 700 پرونده، نماينده دادگاه براي تشخيص مصلحت کودکاني بوده است که در خانواده‌هاي خود آزار مي‌ديده‌اند.گروه‌هاي متعدد حقوق زنان و کودکان از انتخاب او حمايت کرده بودند.
شرق: سه نفر از 117 نماینده زن در دو مجلس آمریکا ایرانی‌تبار هستند. در شرایطی که آمارها حاکی از افزایش 10درصدی زنان است، نام چهار خانم ایرانی‌تبار نیز در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به چشم می‌خورد؛ آنا اسکمانی، آنا کپلن، زهرا کرینشک، سم همدانی و نیکی معتضدی. اسکمانی، جوان ایرانی‌تباری است که توانسته از ایالت فلوریدا به مجلس ایالتی راه یابد.
او در انتخابات نیز روی هویت ایرانی-آمریکایی خود تأکید می‌کرد. آنا کپلن، ایرانی‌تبار دیگری است که در ایالت نیویورک توانست با شکست رقیب جمهوری‌خواه خود به سنای ایالتی نیویورک راه پیدا کند. در ایالت جورجیای آمریکا نیز زهرا کرینشک (شیخ‌الاسلام) دادستان سابق و عضو سابق ارتش آمریکا کرسی منطقه ۴۸ سنای ایالتی را از آن خود کرد.
ایرانی‌تبار دیگري به نام سم همدانی نیز کرسی قضاوت خود در منطقه بخشداری ویک‌کانتی را تمدید کرد. همدانی پیش‌تر نیز در دفتر جو بایدن معاون سابق ریاست‌جمهوری آمریکا فعالیت داشته است. در فهرست انتخابات نام یک ایرانی‌تبار دیگر نیز به چشم می‌خورد؛ در شهر Lake Forest ایالت کالیفرنیا بانوی جوان ایرانی-آمریکایی به نام نیکی معتضدی که فقط سه سال است در آن منطقه زندگی می‌کند و تاکنون سابقه فعالیت سیاسی نداشته، با شکست رقیب خود توانسته کرسی منطقه دو شهرداری را از آن خود کند. به نوشته انصاف‌نیوز چند هفته قبل از انتخابات، رقیب معتضدی با انتشار عکس‌های نیمه‌برهنه و دروغ‌پراکنی تبلیغاتی سعی در تخریب او داشت. در ادامه زندگی‌نامه و سوابق سیاسی ایرانی‌تبارهای پیروز در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا را که توسط روح‌الله نخعی ترجمه و تنظیم شده است، می‌خوانید:
آنا اسکمانی
آنا اسکمانی، ۲۷ ساله، فرزند پدر و مادری ایرانی است و به روایت وب‌سایت شخصی‌اش در ایالت فلوریدا در اورلاندو به دنیا آمده است.اسکمانی برای کسب کرسی منطقه ۴۷ مجلس نمایندگان ایالتی فلوریدا، کاندیدای حزب دموکرات شد و در ماه آگوست (مرداد)، با پیروزی بدون رقیب در انتخابات اولیه حزب برای این کرسی، نامزدی دموکرات‌ها برای انتخابات اصلی را کسب کرد. کرسی این منطقه در اختیار مایک میلر از حزب جمهوری‌خواه بود که از سال ۲۰۱۴ در این کرسی بود، اما این دوره برای شرکت در انتخابات مجلس نمایندگان کشور نامزد حزب جمهوری‌خواه شده بود و البته آن رقابت را به یک دموکرات باخت. اسکمانی برای گرفتن این کرسی، با استاکتن ریوز از حزب جمهوری‌خواه رقابت کرد و توانست با کسب ۵۷.۳ درصد آرا و فاصله ۱۴.۷ درصدی، او را شکست دهد. حزب جمهوری‌خواه توانست در این انتخابات، اکثریت خود را در این مجلس حفظ کند.آنا اسکمانی که مانند خواهر و برادرش در مدارس دولتی تحصیل کرد و در دانشگاه UCF، دانشگاه ایالتی فلوریدا تحصیلات خود را ادامه داد. او در دوران مدرسه نیز مشغول کارهایی مثل جمع‌آوری طومار برای اتفاقات مدرسه بود و در دوران دانشجویی هم از فعالان حزب دموکرات در دانشگاه و عضو سازمان دانشجویی ایرانیان در این ایالت بود. او در کارزاری برای حفظ پخش شبکه عمومی PBS در منطقه اورلاندو نیز فعال بود.
اسکمانی دو لیسانس در رشته‌های علوم سیاسی و مطالعات زنان در UCF گرفت و سپس در همین دانشگاه به تحصیلات عالیه ادامه داد و در ۲۰۱۵، مدرک فوق لیسانس در دو رشته مدیریت مردم‌نهاد و مدیریت دولتی را کسب کرد و گواهی‌نامه‌ای هم در مطالعات جنسیتی کسب کرد. او همچنان در این دانشگاه در رشته روابط عمومی مشغول تحصیل در مقطع دکتراست و در آنجا نیز تدریس می‌کند. او از مدیران سازمان
Planned Parenthood در این ایالت نیز هست. این سازمان در آمریکا، در زمینه رسیدگی و خدمات در حوزه بهداشت و درمان جنسی به زنان فعالیت می‌کند که البته معروف‌ترین این خدمات در عرصه، سقط جنین است، به همین دلیل Planned Parenthood از سازمان‌هایی است که با مخالفت‌ها و حملات سیاست‌مداران و هواداران حزب جمهوری‌خواه مواجه می‌شود.اسکمانی بابت فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی‌اش جوایزی نیز دریافت کرده و در سال ۲۰۱۵ در فهرست صد شخصیت تأثیرگذار در حکومت، سیاست و فرهنگ به انتخاب مجله Orlando Sentinel حضور داشته است. در سال ۲۰۱۶ دانشگاه UCF نام او در میان «۳۰ شخصیت زیر ۳۰‌ سال» که فهرستی از تحصیل‌کرده‌های سابق این دانشگاه با فعالیت‌های اجتماعی بود، ذکر کرد.مواضع سیاسی اسکمانی، به مواضع سیاسی جناح «پیشرو» در حزب دموکرات نزدیک است. او طرفدار دسترسی آسان به تحصیلات، دسترسی آسان به خدمات درمانی به‌عنوان حق هر فرد، حفاظت از محیط زیست و افزایش کنترل اسلحه است.
آنا کپلن
آنا کپلن که با نام آنا مناهمی در تبریز متولد شده بود، بزرگ‌شده تهران و از یهودیان ایران بوده است که حدود چهار دهه پیش به‌تنهایی در ۱۳سالگی به‌عنوان پناه‌جوی کودک به آمریکا رفت. او ابتدا نزد خانواده‌ای در شیکاگو بزرگ شد و آنجا انگلیسی آموخت و دوران مدرسه را تمام کرد. یک سال بعد، خانواده او نیز به آمریکا مهاجرت کردند و با آنا در کویینزِ نیویورک ساکن شدند. کپلن در سال ۲۰۱۶ برای کسب کرسی منطقه سه در مجلس نمایندگان ایالت نیویورک، کاندیدای حزب دموکرات شد، اما در انتخابات اولیه از میان پنج کاندیدا، چهارم شد تا تام سوزی نامزد این حزب نهایتا پیروز انتخابات شود.
در سال ۲۰۱۸ او برای کرسی سنای ایالتی در منطقه هفت کاندیدای حزب دموکرات شد و بدون رقیب، نامزدی حزب دموكرات را کسب کرد. او هم‌زمان نامزد احزاب «خانواده‌های کارگر» و «برابری زنان» نیز بود.در انتخابات این دوره، کپلن با الین فیلیپس جمهوری‌خواه رقابت می‌کرد که صاحب این کرسی بود. کپلن توانست با ۵۴.۶ درصد آرا و فاصله‌ای ۹.۳ درصدی، این کرسی سنای ایالتی را از این نامزد جمهوری‌خواه بگیرد. حزب جمهوری‌خواه، برتری ۳۲ به ۳۱ نسبت به حزب دموكرات در این مجلس را از دست داد و ۳۱ به ۳۲ عقب افتاد، اما هشت نامزد احزاب دیگر که با جمهوری‌خواهان همراهی می‌کنند باعث می‌شوند، کنترل و اکثریت این مجلس همچنان در اختیار آنان باقی بماند.
کپلن، در کالج زنان استرن از دانشگاه یشوا و سپس در دانشکده حقوق بنیامین کاردوزو تحصیل کرد. او در سال ۱۹۹۵ شهروندی ایالات متحده را گرفت. او در فعالیت‌های محلی شرکت می‌کرد و در شوراهای محلی نیز نمایندگی مردم را کسب کرده بود. پیش از این انتخابات او از سال ۲۰۱۱ در منطقه لانگ‌آیلندِ نیویورک، عضو شورای شهر بود و در همین جایگاه نیز در نیویورک، عنوان «اولین ایرانی‌آمریکایی» را با خود داشت. او در سال ۲۰۱۵ نیز در انتخابات کرسی خود را حفظ کرد.کپلن که در همان سال ۲۰۱۶، ظهور ترامپ و ادبیات ضدمهاجرانش را از انگیزه‌های ورود جدی‌ترش به صحنه سیاسی عنوان کرده بود، بابت یهودی‌بودنش نیز هدف حملاتی در فضای مجازی از سوی برخی هواداران ترامپ واقع شده بود. در مواضع سیاسی‌، کپلن مخالف توافق هسته‌ای ایران بوده، خواستار افزایش محدودیت‌ها در قوانین اسلحه است و حفظ و تقویت رابطه با اسرائیل و توجه به حقوق شهروندان کهن‌سال نیز در برنامه‌های او بوده است. کپلن همچنین حمایت «فهرست امیلی» را با خود داشت که از نامزدی‌های زنان در صحنه سیاسی آمریکا حمایت و در مسائل مالی و تبلیغاتی به آنها کمک می‌کند.
زهرا کرینشک
زهرا کرینشک، متولد چتنوگای تنسی و بزرگ‌شده لاورنسویل در ایالت جورجیا است. او بزرگ‌ترین خواهر پنج فرزند خانواده‌ای فقیر بوده که با استفاده از امکانات خدمات اجتماعی زندگی می‌کرده‌اند. کرینشک از نظامیان سابقی است که در این دوره انتخابات شرکت کردند و پیروز شدند. او در فاصله سال‌های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۴، خلبان و مدرس نیروی هوایی آمریکا بوده است و در جنگ عراق و کویت، به‌عنوان خلبان در عملیات طوفان صحرا در سال 1991 حاضر بوده است. کرینشک بابت دوران خدمات نظامی خود، مدال‌هایی هم دریافت کرده است. او در دانشکده حقوق اموری در جورجیا، حقوق خوانده است. در بخش خصوصی او چندین سال سابقه کار حقوقی دارد اما در بخش دولتی او حدود یک سال کارمند دادگاه در ایالت خودش بود و سپس از ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۳ به‌عنوان مشاور حقوقی فرماندار فعالیت کرد. کرینشک برای کرسی حزب دموکرات در منطقه ۴۸ سنای ایالتی کاندیدا شد و بدون رقیب، نامزدی این حزب را کسب کرد. این کرسی پیش از این دوره انتخابات در اختیار دیوید شیفر جمهوری‌خواه بود که برای شرکت در انتخابات معاون فرماندار، کرسی خود را ترک کرد و در انتخابات اولیه شکست خورد. در انتخابات عمومی، او در مقابل مت ریوز جمهوری‌خواه قرار گرفت و توانست با ۵۳.۳ درصد آرا و فاصله ۶.۶ درصد، او را شکست دهد و به سنای ایالتی راه پیدا کند.
سم همداني
سم همداني نه براي کسب آرا که براي حفظ عنوان خود در جایگاه قاضي منطقه ويک کانتي در ايالت کاروليناي شمالي در انتخابات حاضر شد. سيستم قضائي آمريکا، بخشي از مقامات ساختار قضائي را به رأي مردم مي‌گذارد و مردم از روي احکام و پرونده‌هاي سابق افراد در سمت‌هاي دادستان و قضاوت و نيز البته بر اساس کارزار انتخاباتي، تصميم مي‌گيرند که افراد را انتخاب کنند. قاضي همداني دو ماه پيش‌تر از سوی روي کوپر، فرماندار کاروليناي شمالي، به اين سمت منصوب شد. باز در سيستم ايالتي آمريکا، پس از خالي‌شدن سمت‌هايي که بايد با انتخابات پر شوند، تا نخستین فرصت انتخاباتي، فردي از سوی فرماندار براي نشستن بر آن کرسي انتخاب مي‌شود، چنانکه پس از فوت جان مک‌کين، فرماندار آريزونا، داگ دوسي، سناتور بازنشسته سابق همين ايالت، جان کيل را براي جانشيني موقت او تا انتخابات بعدي منصوب کرد. وب‌سايت «زنان دموكرات ويک کانتي» مي‌نويسد او از سوی روي کوپر از ميان ۲۰ گزينه انتخاب شده است.
سم همداني که پيش از اين عنوان، يک‌‌سال‌و‌نيم سابقه قضاوت دارد، بعد از طي مدت دو ماه براي حفظ کرسي خود نامزد شد و با توجه به اينکه همين دو ماه پيش از بين ۲۰ رقيب انتخاب شده بود، اين‌بار بدون اينکه رقيبي داشته باشد، پيروز انتخابات نيز شد تا در سمت خود ابقا شود.همداني متولد تهران است، اما در دوران نوزادي به‌صورت خانوادگي به ايالات متحده مهاجرت کرده و در وينستون‌سيلم کاروليناي شمالي بزرگ شده است. او در دانشگاه کاروليناي شمالي تحصيلات حقوق خود را طي کرده است. او پيش از اين در دادستاني کاروليناي شمالي سابقه کار دارد و دوراني را هم به عنوان وکيل تسخيري در خدمت سيستم قضائي ايالت بوده است.همداني هم مثل ديگر زنان اين فهرست، به حزب دموكرات نزديک‌تر است، چون در سابقه کاري خود، مدتي را هم در دفتر سناتور جو بايدن دموكرات از دلور گذرانده که بعدها معاون اول رئيس‌جمهور اوباما شد.او در دوران تحصيل، در پروژه‌اي براي رسيدگي به مسئله خشونت خانگي فعاليت داشت و به قربانيان اين مسئله کمک حقوقي مي‌رساند. او همچنين در نزديک به هزارو 700 پرونده، نماينده دادگاه براي تشخيص مصلحت کودکاني بوده است که در خانواده‌هاي خود آزار مي‌ديده‌اند.گروه‌هاي متعدد حقوق زنان و کودکان از انتخاب او حمايت کرده بودند.
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها